Jessica Simpson zegt dat ze 5 jaar nuchter is nadat fans hun bezorgdheid uitten over haar welzijn

07 Nov 2022

Jessica Simpson zegt dat ze 5 jaar nuchter is nadat fans hun bezorgdheid uitten over haar welzijn

Jessica Simpson, afgebeeld in september, reageert op bezorgdheid van fans over een recente video die ze heeft gepost. (Foto: Charley Gallay/Getty Images voor Jessica Simpson Collection)

Jessica Simpson spreekt zich uit uit bezorgdheid over haar welzijn.

De Pottery Barn Kids-advertentie van de zangeres en modemagnaat ging vorige week viraal, niet voor de schattige kamer van haar dochter Birdie, maar omdat fans zich zorgen maakten in de opmerkingen over haar toespraak en uiterlijk. Simpson maakte nog een video over de "opinionated hate" en zei dat ze vijf jaar nuchter is.

"Hoeveel ik ook heb geleerd om destructieve geluiden buiten te sluiten... de opmerkingen en oordelen van mensen kunnen nog steeds diep pijn doen met hun onophoudelijke gezeur 'je zult nooit goed genoeg zijn'", schreef ze. "Het belangrijkste dat ik de afgelopen 5 jaar heb geleerd zonder dat alcohol een bewaker is voor escapisme, is dat ik er ALTIJD doorheen KAN en ZAL komen."

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Simpson zei: "Ik heb medelijden met de eigenwijze haat die sommige mensen zo moeiteloos en met zo'n intensiteit kunnen uiten op sociale media of in de media in het algemeen. We hebben allemaal onze dagen dat we willen zijn, kijken, doen, en voel je beter. Niemand staat alleen met dat gevoel dat ik je kan beloven."

Ze zei dat ze "angstig en onzeker, maar ook boos en defensief" wakker werd. Dus verbond ze zich met zichzelf door middel van liedjes in haar studio (zang: "I'm more than my body, I'm more than my wealth...") en deelde haar rauwe optreden.

Simpson — die zichzelf 'stabiel en sterk' noemde - eindigde haar post met een 'klein advies' voor haar fans om hun dromen te volgen en zichzelf niet op te geven. Ze zei dat dat voor haar heeft gewerkt in haar leven in de schijnwerpers.

"Niets en niemand zal me van mijn vreugde beroven", besloot ze. "Je komt misschien in de buurt, maar het is van mij om te bezitten. De jouwe zou dat ook moeten zijn."

Eind vorige week deelde Simpson de advertentie en deze werd overspoeld met opmerkingen. Velen leken oprechte bezorgdheid te uiten voor Simpson, en merkten op dat ze er "fragiel" uitzag te midden van haar gewichtsverlies. Anderen schreven over haar onduidelijke spraak.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

De zorgen gaan door na de nieuwe video. Een persoon schreef: "Ik hoop alleen dat je in orde bent."

Verhaal gaat verder

In januari 2020 ging Simpson naar buiten met haar verslaving aan pillen en alcohol. Ze zei dat ze 'mezelf van het leven had beroofd' door elke ochtend vroeg te beginnen met drinken, voordat ze in 2017 nuchter werd nadat ze zwart was geworden op haar familiefeestje met Halloween. Ze beschreef haar verslaving in haar memoires, Open Book, dat jaar, inclusief dronken zijn tijdens een beruchte Ellen DeGeneres Show-optreden. Ze schreef ook over lichamelijke strijd, waaronder het ondergaan van buikwandcorrecties (inclusief een riskante) na het krijgen van haar eerste twee kinderen. Sinds ze is bevallen van Birdie, haar jongste met echtgenoot Eric Johnson, is ze 100 pond afgevallen (voor de derde keer), daarbij verwijzend naar kleine, veilige veranderingen in levensstijl.

Open Boek is de inspiratie voor een nieuwe tv-pilot die zojuist is afgerond met in de hoofdrol John Stamos en Katelyn Tarver. Simpson deelde een foto met het paar op de set voor het Amazon Freevee-project, dat gaat over een popster (Tarver) en een vervagende singer-songwriter (Stamos). Simpson zei dat het project, een herinterpretatie van haar eigen levensverhaal, een "week van pure magie" was, en voegde eraan toe: "Teruggaan in de tijd van zelfontdekking tot 25 jaar oud heeft momenten van intense emotionele kwetsbaarheid. Heet dang ik wist bijna niets ' lang geleden, maar ik was klaar voor de ontdekking, zelfs in mijn verlegenheid en onschuld."

Simpson is uitvoerend producent van het tv-project en jongleert ook met het runnen van haar mode-imperium van een miljard dollar, Jessica Simpson Lifestyle Brand, dat ze onlangs opnieuw heeft verworven.