Nick Carter snikt tijdens eerbetoon aan Aaron tijdens Backstreet Boys-concert

07 Nov 2022

Nick Carter snikt tijdens eerbetoon aan Aaron tijdens Backstreet Boys-concert

Nick Carter snikte terwijl hij zijn overleden broer, Aaron Carter, eerde tijdens het Backstreet Boys-concert van zondag.

Halverwege de show van de groep in Londen, sprak Kevin Richardson serieus over Aarons plotselinge dood op zaterdag op 34-jarige leeftijd. Hij zei dat ze tijdens de 29 jaar van de groep "hoogte- en dieptepunten" hadden meegemaakt en momenteel "zware harten" hadden. na het verlies van 'een van onze familieleden', Nicks 'kleine broertje'. Hij was ook hun kleine broertje, zeiden ze, toen Aaron zijn solo-zangcarrière in de jaren '90 lanceerde - op 9-jarige leeftijd - als opening voor de jongensband.

Terwijl Richardson sprak over hun plan om de zangeres "I Want Candy" en "Aaron's Party (Come Get It)" tijdens de show te erkennen, omhelsden de andere bandleden - AJ McLean, Howie Dorough en Brian Littrell - Nick, die stond openlijk te snikken op het podium. Ze zongen hun hit "No Place", die over familie gaat. Foto's van Aaron en Nick flitsten op het scherm tijdens het emotionele optreden.

Sommige foto's werden gebruikt in het eerbetoon op sociale media dat Nick plaatste nadat Aaron zaterdagochtend dood werd gevonden in zijn huis in LA. Nick, die vervreemd was van zijn broer of zus, weerspiegelde in zijn post over hun "gecompliceerde relatie" als gevolg van Aarons verslaving en geestesziekte. Door de jaren heen onthulde Aaron dat hij was gediagnosticeerd met schizofrenie, meervoudige persoonlijkheidsstoornis en angst, en hij had verslavingen aan voorgeschreven medicijnen en hijgen. In een laatste interview beweerde Aaron dat hij 5 jaar nuchter was, maar marihuana rookte en Xanax "legaal" gebruikte.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Angel Carter Conrad, de tweelingzus van Aaron, plaatste ook een eerbetoon aan hem met oude foto's van hen als baby's en peuters.

"Aan mijn tweelingzus... ik hield onmetelijk veel van je", schreef ze aan haar broer of zus, van wie ze ook vervreemd was. "Je zult heel erg gemist worden. Mijn grappige, lieve Aaron, ik heb zoveel herinneringen aan jou en mij, en ik beloof ze te koesteren. Ik weet dat je nu vrede hebt. Ik zal je bij me dragen tot de dag dat ik sterf en je weer te zien."

Verhaal gaat verder Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Aaron's verloofde Melanie Martin, met wie hij zoon Prince deelde, heeft ook video's geplaatst. Een van haar huilt tijdens het rijden. Een andere was een erfenis van Aaron die speels danste. Ze onderschrift: "Voor altijd posten." Ze vertelde de Associated Press in een verklaring: "We zijn nog bezig met het accepteren van deze ongelukkige realiteit. Uw gedachten en gebeden worden zeer op prijs gesteld."

Onder andere aangrijpende eerbetonen was er een van Aarons tienerliefde, Hilary Duff.

{"@context":"https://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Aaron Carter's exen Hilary Duff en Melanie Martin spreken zich uit na het nieuws van zijn overlijden","description" :"De exen van Aaron Carter, Hilary Duff, Melanie Martin, Brooke Hogan en Lina Valentina, delen hulde na zijn tragische dood. Hij was 34.","thumbnailUrl":"https://s.yimg.com/uu/api /res/1.2/IX7JE5BvvP6LcGqLvb0faw--~B/dz02NDA7aD0zNjA7YXBwaWQ9eXRhY2h5b24-/https://media.zenfs.com/en/video.entertainmenttonightcbs.com/f1833f64807522648d16802907dup678d16802907dup648d16802705 ,"duration":"PT3M46S","contentUrl":"https://video.media.yql.yahoo.com/v1/video/sapi/hlsstreams/3f8fab34-9c45-3495-8713-bab03c490afd.m3u8?site= entertainment®ion=US&lang=en-US&devtype=desktop&src=sapi","embedUrl":"https://www.yahoo.com/entertainment/aaron-carter-exes-hilary-duff-051601543.html?format=embed"," identifier":"3f8fab34-9c45-3495-8713-bab03c490afd"}

Op zaterdag belde Aarons huishoudster verwoed 911 om 10:58 uur nadat hij hem naar verluidt niet reageerde in de badkuip van zijn huis in Lancaster, Californië, dat op de markt had gestaan. Volgens Extra vroegen afgevaardigden naar Narcan op de verzendtape.

Carter werd om 11.14 uur ter plaatse dood verklaard en de doodsoorzaak bleef onbepaald na een autopsie op zondag. Per Deadline zijn aanvullende tests en onderzoeken aangevraagd.

Aaron was een onmiskenbare tienerhartenbreker met zijn hitlijsten en knappe uiterlijk van popsterren. De dingen zijn echter al lang in een stroomversnelling voor de ster van House of Carters, die ook verscheen op Dancing With the Stars, in de Broadway-musical Seussical en Off Broadway-revival van The Fantasticks. Hij heeft veel arrestaties en turbulente relaties gehad te midden van zijn persoonlijke worstelingen en heeft ook te maken gehad met faillissementen en schulden.

In september deed hij vrijwillig mee aan een afkickprogramma – zijn vijfde keer – nadat Martins moeder de voogdij over zijn zoon Prince had overgenomen. Later zei hij echter dat hij niet was teruggevallen, maar gewoon zijn zoon terug wilde na een ruzie met Martin. Slechts twee weken later deed de politie een welzijnscontrole nadat werd gemeld dat hij had gehijfd tijdens een Instagram Live, maar de autoriteiten zeiden dat hij in orde was.

In de dagen voor Aarons dood was er volgens TMZ algemene bezorgdheid over zijn welzijn. Hij was slechts drie dagen eerder aangehouden op verdenking van DUI, maar was vrijgesproken. Aaron was groot in het doen van urenlange Instagram Lives en een cryptische clip van een van zijn laatste Lives circuleert waarin hij beweerde dat Martin, met wie hij het warm en koud had gehad sinds ze in 2020 begonnen te daten, hem vertelde dat hij "ging om te sterven."