Rebel Wilson verwelkomt 1e kind via draagmoeder: 'Een mooi wonder'

07 Nov 2022

Rebel Wilson verwelkomt 1e kind via draagmoeder: 'Een mooi wonder'

Rebel Wilson is een moeder. (Foto: Robyn Beck / AFP via Getty Images)

Rebel Wilson is niet verloofd, maar ze heeft ander echt groot nieuws: ze is een moeder.

The Pitch Perfect en Bridesmaids-actrice, 42, kondigde maandag aan dat ze haar eerste kind verwelkomde via een draagmoeder - een mijlpaal die 'jaren in de maak' is geweest.

"Meer dan trots om de geboorte aan te kondigen van mijn eerste kind, Royce Lillian, afgelopen week geboren via draagmoeder", schreef Wilson op Instagram naast een foto van haar babymeisje in een roze onesie bovenop een zachte deken. "Ik kan de liefde die ik voor haar heb niet eens beschrijven, ze is een prachtig wonder!"

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Wilson zei dat ze "iedereen die erbij betrokken is voor altijd dankbaar zal zijn", zegt dat ze weten wie ze zijn, aangezien moeder worden "jaren in de maak is". Ze ging verder om persoonlijk "mijn prachtige draagmoeder te bedanken die haar droeg en haar met zoveel gratie en zorg ter wereld bracht. Bedankt dat je me hebt geholpen om mijn eigen gezin te stichten, het is een geweldig cadeau. Het BESTE cadeau!!"

De ster van Senior Year zei dat ze er klaar voor is om "kleine Roycie alle denkbare liefde te geven" en zei dat ze al "snel leert". Ze voegde eraan toe dat ze "veel respect heeft voor alle moeders die er zijn", terwijl ze "trots is om in je club te zijn".

De Australische ster is openhartig over haar reis naar het moederschap. Ze bezocht in 2019 een vruchtbaarheidsdokter om haar eicellen in te vriezen en kreeg te horen dat ze meer kans zou maken als ze zou afvallen. Wilson, die polycysteus ovariumsyndroom heeft, dat de vruchtbaarheid kan beïnvloeden, gaf prioriteit aan haar gezondheid en conditie en viel 80 pond af, vertelde People magazine in mei: "Ik dacht aan de behoeften van een toekomstig kind [en] dat inspireerde me echt om gezonder te worden."< /p>

"Ik zou heel graag een gezin willen hebben", vertelde ze aan de outlet. "Ik ga er momenteel alleen voor vanwege de biologische klok. Als ik de juiste persoon ontmoet, geweldig, en dan kunnen ze passen bij wat er ook gebeurt. Het is geweldig dat de technologie bestaat. Je hebt zoveel opties met draagmoederschap en spermadonoren. Ik begon pas aan vruchtbaarheid te denken toen ik 39 was, dus je voelt je vrij laat, maar dan zijn er vrouwen van midden 40 die succesvol zijn geweest. Kijk naar Janet Jackson, het is behoorlijk inspirerend. "

Verhaal gaat verder

Wilson heeft ook een nieuwe partner. In juni maakte ze bekend verliefd te zijn op sieraden- en kledingontwerper Ramona Agruma. Later werd onthuld dat ze onder druk stond om naar buiten te komen nadat een roddelcolumnist in Sydney Morning Herald (in een inmiddels verwijderde column) had onthuld dat de krant van plan was het nieuws te brengen.

Hoewel Wilson en Agruma gelukkig samen zijn, zijn ze niet verloofd. In het weekend moest Wilson het record rechtzetten over dat onderwerp te midden van meerdere rapporten dat ze verloofd waren. Ze zagen er echter gelukkiger uit dan ooit op de foto naast de verduidelijking van de relatiestatus, die liet zien dat ze lachten terwijl hun hoofden elkaar raakten buiten Sleeping Beauty's Castle in Disneyland in Anaheim, Californië.

{"@context":"https://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Rebel Wilson haalt verlovingsgeruchten weg","description":"Rebel Wilson heeft nieuwe geruchten over haar persoonlijke leven. Vorige week meldden redacteuren van Page Six dat de Pitch Perfect-actrice na zeven maanden daten verloofd was met haar vriendin Ramona Agruma, maar Rebel ging zaterdag naar haar Instagram Stories om een ​​foto te delen van haar en Ramona die samen poseerden in Disneyland. "Bedankt voor de goede wensen, maar we zijn NIET verloofd." In een interview voor de U Up? podcast in mei, bood Rebel fans een update aan over haar relatiestatus en onthulde ze dat ze "gelukkig" aan het daten was.","thumbnailUrl":"https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/PWVAbgrA.hoOnRz3tFbrWg --~B/dz0xOTIwO2g9MTA4MDthcHBpZD15dGFjaHlvbg--/https://media.zenfs.com/en/vs_cover_video_studio976/a9a0dc78c375a1017eb2979d085591a0","uploadDate":"2022-11-07duration",:": "PTloadDate": "2022-11-0724T10:":" "contentUrl":"https://video.media.yql.yahoo.com/v1/video/sapi/hlsstreams/be681e6b-459c-323d-bbc7-9fbcc77587c0.m3u8?site=entertainment®ion=US&lang=en-US&devtype=desktop&src =sapi","embedUrl":"https://nl.style.yahoo.com/rebel-wilson-shoots-down-engagement-104500773.html?format=embed","identifier":"be681e6b-459c-323d -bbc7-9fbcc77587c0"}