Rihanna zegt dat het moeder worden haar inspireerde om deel te nemen aan de halftime show van de Super Bowl: 'Het was nu of nooit'

07 Nov 2022

Rihanna zegt dat het moeder worden haar inspireerde om deel te nemen aan de halftime show van de Super Bowl: 'Het was nu of nooit'

Rihanna over het ontsluiten van haar superkrachten nadat ze moeder was geworden. (Foto: Getty Images)

Fans werden gek van het nieuws dat Rihanna in februari de hoofdact van de Super Bowl-show zal zijn, nadat ze lang hebben geanticipeerd op de terugkeer van de mogul naar muziek - en ze hebben haar vijf maanden oude zoon te danken voor haar motivatie.

De 34-jarige sprak met Extra over haar ervaring als moeder voorafgaand aan haar Savage X Fenty Vol. 4 show, openhartig over hoeveel ze van haar nieuwe rol houdt.

"Het is gek. Het is verbazingwekkend. Het is wild. Het is raar. Het zijn al die dingen, allemaal tegelijk. Het beste gevoel", zei ze over het ouderschap met vriend A$AP Rocky. "De meeste liefde die ik ooit heb gekend. Ik kan het niet beschrijven. Het is nieuw. Het is fascinerend. Elke stap, elke gezichtsuitdrukking, elke nieuwe mijlpaal. Ik vind het geweldig."

Ze legde verder uit hoe het moederschap haar heeft veranderd.

"Ik heb nu geduld... Ik dacht dat ik beter werd in geduld, maar dit zal je op de been brengen. Je wordt gedwongen om geduldig te zijn als moeder, als ouder, gewoon in het algemeen," zei ze. "Je tolerantieniveau gaat omlaag, maar je geduld gaat omhoog, als dat zinvol is."

Een ander fenomeen dat ze ervaart sinds ze moeder is, is dat ze zich gemotiveerd voelt om een ​​ander doel in haar carrière te bereiken. Gelukkig voor de fans van RiRi betekent dat een terugkeer naar het podium.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

"Ik heb het gevoel dat het nu of nooit was, echt waar. Er is iets raars dat gebeurt als je moeder wordt, dat je gewoon andere delen van je superkracht ontketent of ontgrendelt, je hebt het gevoel dat je het aankunt of je zou alles kunnen doen," legde ze uit. "Ik wilde de uitdaging aangaan en ik wilde iets doen waardoor ik weer op het podium zou komen."

Het is niet de eerste keer dat Rihanna praat over het moederschap dat haar inspireert om met haar creativiteit nieuwe hoogten te bereiken. Terwijl ze zwanger was, vertelde ze Bustle dat ze zich meer "opstandig" voelde als het ging om haar stijlkeuzes, en "daagde" zichzelf uit om de grenzen van zwangerschapskleding te verleggen. Met Savage x Fenty hoopt ze anderen te inspireren hetzelfde te doen door een collectie draagbare stukken voor iedereen te maken.

"Dat is belangrijk omdat ik me sexy wil voelen en me vertegenwoordigd wil voelen. Ik wil me opgenomen voelen. Ik wil het gevoel hebben dat ik me niet geïntimideerd wil voelen door wat er op het rek staat of wat de score is... Ik wil om te weten dat er iets voor mij is, iets voor mijn lichaam... Er is iets dat voor mij zou werken", vertelde ze aan Extra. "Ik denk dat iedereen dat perspectief heeft, dus ik wil niemand de ervaring ontzeggen om zich sexy of krachtig te voelen. Dat is het Savage-merk en het zal voor altijd ons merk blijven."

Verhaal gaat verder

Als het gaat om delen van haar lichaam die ze tegenwoordig graag kleedt, vertelde Rihanna InStyle dat het werken aan haar kledinglijn haar zeker in staat heeft gesteld dat nog verder te verkennen.

"Ik heb geleerd hoe je je lichaam in verschillende vormen kunt complimenteren," zei ze, en ze merkte op dat ze een nieuwe favoriete aanwinst heeft nadat ze moeder is geworden. "Ik heb een baby gekregen. Laten we eerlijk zijn. Nu is het mijn buit, want ik heb er een."

Welzijn, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​leer de wie achter de hooligan kennen met de nieuwsbrief van Yahoo Life. Meld u hier aan.