Slijm het vuil weg met deze ongelooflijke reinigingsgel - nu slechts $ 7

07 Nov 2022

Slijm het vuil weg met deze ongelooflijke reinigingsgel - nu slechts $ 7

Laten we eerlijk zijn: het moeilijkste van schoonmaken is om al het vuil uit die moeilijk bereikbare hoeken en gaten te krijgen. Geen enkele doek of spons zal veel helpen als het gaat om het aanpakken van vuil dat vastzit in het toetsenbord van uw computer, en evenmin zal een stofdoek alle nare dingen in de ventilatieopening van uw auto opvangen. Betreed ColorCoral's Universal Cleaning Gel, een "magische" citroengeurige stopverf die is ontworpen om stof en vuil uit de ventilatieopeningen van auto's, dashboards, airconditioners, tv's, laptops en meer te verwijderen. Het heeft meer dan 28.000 lovende recensies en is nu te koop voor slechts $ 7 (oorspronkelijk $ 10) bij Amazon.

KleurKoraal ColorCoral Gel Dust Cleaner $7$10Bespaar $3 Ben je het zat om te worden geëxtrapoleerd door het stof, vuil en schmutz dat op de loer ligt in je dashboardspleten en computertoetsenbord? Kijk naar de goo! $ 7 bij Amazon

Zo werkt het: kneed een klein stukje van de gel tot een bal en druk het plat tegen het oppervlak dat je wilt reinigen. Dat is het! Als je het eenmaal wegtrekt, komen alle nare dingen mee. Het spul is herbruikbaar, dus blijf opruimen totdat het donker wordt van alle verschrikkingen waaraan je het hebt blootgesteld.

Het laat zelfs een aangename citroengeur achter!

Waar is het van gemaakt? Niemand weet het! We weten alleen dat het uw moeilijkste, moeilijkst bereikbare ruimtes schoon en fris zal achterlaten. (Foto: Amazon)

Amazon-shoppers zijn serieus geobsedeerd door deze gel.

"Ik gebruikte dit om de gaatjes in mijn iPhone 13 op te ruimen", begon een voormalige scepticus. “Voordat ik het gebruikte, bleven mensen me vertellen dat ze me nauwelijks konden horen, en de voice-to-text en audio-assistent konden nooit begrijpen wat ik zei. Ik heb dit product ongeveer drie tot vijf minuten gebruikt en ik verwachtte er niet veel van. Tot mijn verbazing loste het vrijwel alle problemen op die ik had.... Ik kan dit product niet genoeg aanbevelen.... Het werkte veel beter dan ik ooit had kunnen vragen."

"Deze gel lijkt de truc te zijn om vuil, stof en puin van mijn dashboard, mijn console en mijn gitaren te verwijderen", zei een andere vijfsterrenfan. “Het doet geweldig werk en lijkt voor het grootste deel geen residu achter te laten. Ik kocht een tweede alleen voor gitaren... Soms ga ik op weg naar mijn werk naar de donutwinkel en koop een bagel van alles, die tonnen zaden achterlaat en wat ze verder op die stinkende dingen in mijn auto-interieur doen. Deze goo pakt het allemaal snel op."

"Zoals veel mensen eet ik aan mijn bureau", vertelde deze dierenliefhebber/slobber. "Er kwamen overal kruimels. Bovendien lag mijn kat graag op mijn toetsenbord als ik mijn laptop gebruikte. Het doet zo'n geweldig werk om vacht en kruimels te krijgen. Zoveel beter dan een air can. Musthave voor alle bureaus.”

KleurKoraal ColorCoral Gel Dust Cleaner $7$10Bespaar $3 Ben je het zat om te worden geëxtrapoleerd door het stof, vuil en schmutz dat op de loer ligt in je dashboardspleten en computertoetsenbord? Kijk naar de goo! $ 7 bij Amazon

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. nog niet een lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (En trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

De hierboven geciteerde recensies weerspiegelen de meest recente versies op het moment van publicatie.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 7 november 2022, 19:17 uur