Spice Girls herenigd met Victoria Beckham voor het 50e verjaardagsfeestje van Geri Horner

07 Nov 2022

Spice Girls herenigd met Victoria Beckham voor het 50e verjaardagsfeestje van Geri Horner

De Spice Girls hebben Geri Horner geholpen om 50 jaar te worden. (Getty Images)

De Spice Girls zijn herenigd om het 50e verjaardagsfeest van Geri Horner te vieren.

Victoria Beckham, 48, deelde foto's van zichzelf terwijl ze aan het feesten was met Horner, Mel C, 47, en Emma Bunton, 46 op het uitbundige feest van Ginger Spice.

Ze werden zelfs op camera betrapt terwijl ze dansten en meezongen met de Spice Girls-hit Say You'll Be There.

Beckham zei: "Leuke avond om @realgerihalliwell te vieren... ik hou van jullie allemaal!"

Victoria Beckham deelde een foto van zichzelf terwijl ze aan het feesten was met haar mede Spice Girls. (Instagram)

De modeontwerper deelde ook een foto van haar en haar voormalige bandleden met hun partners - David Beckham, Jade Jones en Christian Horner.

Lees meer: ​​Spice Girl Melanie Brown bevestigt verloving

Tv-presentator Rylan zei dat hij de "beste avond" had gehad en grapte dat hij eruitzag als een winnaar van een wedstrijd toen ze een foto van zichzelf met de zangers deelde en videobeelden van hen die op hun hit dansten.

Mel B, 47, schitterde door haar afwezigheid op het feest.

Kijk: 'We hebben zoveel gedronken!' Emma Bunton onthult het feestleven van de Spice Girls in de jaren 90

Victoria Beckham deelde een foto met haar voormalige bandleden en hun partners. (Instagram)

Ze heeft zojuist een exclusief interview gegeven aan het tijdschrift Hello, waarin ze haar verloving met Rory McPhee bevestigt.

Ze deelde een link op sociale media naar de fotoshoot van het tijdschrift en een throwback-foto van zichzelf met Spice Girls Beckham, Bunton en Mel C, maar niet met Horner.

Er zijn geruchten geweest over een vete tussen Ginger en Scary Spice nadat Mel B beweerde dat het paar in de jaren negentig samen sliep.

Mel B was afwezig bij Geri Horner's 50ste verjaardagsfeestje. (AP)

Mel B bekende de korte intimiteit tijdens het filmen van een aflevering van Piers Morgan's Life Stories in maart. De zangeres van Two Become One was er om haar nieuwe boek 'Brutally Honest' te promoten voordat ze het romantische verleden van de vrienden aanstipte.

Horner ontkende het verhaal.

Mel B vertelde Hello magazine over haar nieuwe verloving: "Voor de eerste keer in mijn leven ben ik verloofd met een mooie, eerlijke persoon die me beschermd, gekoesterd en zo geliefd laat voelen, en daar wil ik van genieten. "

Over de reactie van haar mede Spice Girls zei ze: "Emma [Bunton] huilde, net als Mel C."

Mel B heeft zojuist haar verloving aangekondigd. (Getty Images)

Dit wordt het derde huwelijk van Mel B, nadat hij eerder van 1998 tot 2000 was getrouwd met Jimmy Gulzar en van 2007 tot 2017 met Stephen Belafonte.

Verhaal gaat verder

Ze heeft drie dochters, Phoenix Chi, 23 uit haar huwelijk met Gulzar; Angel Iris, 15, uit een relatie met acteur Eddie Murphy; en de 10-jarige Madison uit haar huwelijk met Belafonte.

Mel B heeft in het openbaar gesproken over fysieke en mentale mishandeling die ze heeft geleden tijdens haar relatie met Belafonte.

Ondertussen sloot Beckham onlangs een hereniging met de Spice Girls uit voor een optreden op Glastonbury 2023.

Hoewel headline-acts voor het festival nog niet zijn bevestigd, gaan er geruchten dat de zangers van Say You'll Be There op de affiche zullen staan.

Victoria Beckham vertelde Andy Cohen dat ze zich niet zal herenigen met de Spice Girls op het podium. (Getty Images)

Maar Beckham vertelde de Amerikaanse show Watch What Happens Live met Andy Cohen: "Ik vond het zo leuk om bij de Spice Girls te zijn.

"Maar nu, met al het andere dat ik heb gaande met mijn mode en mijn schoonheidslijn, vier kinderen, kon ik me daar niet aan binden.

Lees meer: ​​Mel C was ervan overtuigd dat Victoria Beckham terug zou keren naar de Spice Girls voor Glastonbury

"Ik hou van de meiden. Ik vind het echt heel leuk om Spice Girls te zingen als ik karaoke doe, maar ik denk dat ik het daar maar beter bij kan laten."