Taco Bell heeft zojuist de retourdatum aangekondigd voor dit stopgezette vintage item

07 Nov 2022

Taco Bell heeft zojuist de retourdatum aangekondigd voor dit stopgezette vintage item

Fastfoodketens lanceren dag in dag uit nieuwe items om de interesse van klanten te wekken, maar soms is er meer opwinding wanneer uit het assortiment gehaalde favorieten terugkeren naar het menu. Fans van Taco Bell zijn geen uitzondering, en na een onderlinge race hadden klanten het laatste woord in deze old-school klassieker die voor het eerst in bijna tien jaar terugkeerde.

De Enchirito is van 17 tot en met 20 november voor een beperkte tijd terug bij Taco Bell (nationaal op deelnemende locaties). Dit menu-item voor een beperkte tijd dateert uit het begin van de jaren 70 en was een enchilada-burrito-hybride met een bloemtortilla gevuld met rundvlees, bonen en in blokjes gesneden uien, gedrenkt in rode saus en gegarneerd met een laag gesmolten cheddarkaas .

Eerder dit jaar kondigde Taco Bell zijn allereerste in-app stemervaring voor Rewards-leden aan, waarbij fans de kans kregen om te kiezen tussen twee stopgezette items met kans op een heropleving.

Enchirito vs. Dubbeldekker Taco

taco bell-stemmen

De keuze was tussen de opvallende Double Decker Taco uit de jaren 90 of de vintage Enchirito, en nadat er meer dan 760.000 stemmen waren geteld via de mobiele app van de keten. 62% van de trouwe fans stemde voor het snel terug te keren gerecht. Uiteindelijk eindigde de Double Decker Taco de race met slechts 38% van de stemmen van klanten.

Dit is niet de eerste keer dat Taco Bell geliefde vintage items opnieuw op het menu heeft staan. Bekijk een paar anderen waar fans om smeekten en uiteindelijk terugkwamen - sommige als een snelle herhaling, terwijl anderen hier voor altijd blijven (hopelijk hopen we!).

Kaasachtige Fiesta Aardappelen en Pittige Aardappel Zachte Taco's

taco-bell-spicy-potato

Vegetarische fans van Taco Bell delen een wederzijdse liefde voor de weinige menu-items die de heerlijk goed gekruide aardappelen van de keten benadrukken. De Cheesy Fiesta Potatoes en Spicy Potato Soft Tacos werden helaas in augustus 2020 van Amerikaanse locaties weggevaagd als onderdeel van bezuinigingen, en klanten waren onmiddellijk verontwaardigd. Slechts een jaar later kreeg Taco Bell eindelijk de boodschap en bracht in maart 2021 de vleesloze menu-opties terug.

Verhaal gaat verder

"De terugkeer van onze geliefde aardappelen is slechts de eerste stap om onze fans te laten zien dat we ons dit jaar sterk blijven inzetten voor vegetarisch", zei Liz Matthews, Global Chief Food Innovation Officer van Taco Bell, toen de menu-items terugkeerden.

Mexicaanse pizza

taco bell Mexicaanse pizza

Langverwachte, zeer gemiste en voor onbepaalde tijd terug vanwege de populaire vraag, is de legendarische Mexicaanse Pizza van Taco Bell. Terwijl in 2020 de aardappelen van de keten op het hakblok lagen, gold dit ook voor dit unieke menu-item. En hoewel fans op de hoogte waren van de lange lijst van stopzettingen die dat jaar werden doorgevoerd, ondertekenden meer dan 80.000 toegewijde klanten een lopende petitie om ervoor te zorgen dat de Mexicaanse pizza werd gered.

De langdurige verontwaardiging was niet genoeg om het destijds op het menu te houden, maar bij latere beoordeling besloot Taco Bell fans te geven wat ze echt wilden. Op 19 mei keerde het langverwachte item terug en kort daarna waren (bijna) overal locaties uitverkocht vanwege de extreem grote vraag. Taco Bell verzamelde en vulde de ingrediënten snel weer aan om de Mexican Pizza vanaf september permanent op het menu te laten staan.

Nacho Friet

taco bell nach fries

Hoewel het misschien niet op zijn plaats lijkt voor een Mexicaans fastfoodrestaurant, is de kant van Nacho Fries eigenlijk een favoriet bij het publiek en werd het uiteindelijk waardig geacht om eerder dit jaar opnieuw te worden gelanceerd. Klanten hebben vanaf 13 oktober in een geheel nieuw licht kunnen genieten van dit tijdelijke product, aangezien Taco Bell een Loaded TRUFF Nacho Fries introduceerde (zolang de voorraad strekt), volgens QSR Magazine, een exclusieve samenwerking met TRUFF's Hotter Hot Sauce .

In de afgelopen jaren zijn de klassieke versie van deze in nachokaas gedompelde spuds verschillende keren van en van het menu gehaald - soms twee keer per jaar - dus reken er maar niet op dat dit de laatste is die je van ze ziet . Trouwens, toen de Nacho Fries voor het eerst werden geïntroduceerd in 2018, braken ze het record van Taco Bell voor het meest winstgevende nieuwe menu-item dat in de geschiedenis van de keten werd gelanceerd, met meer dan 53 miljoen bestellingen binnen de eerste vier maanden. Er is geen reden voor de keten om de kans op toekomstige inkomsten permanent te beëindigen.

GERELATEERD: Dolly Parton houdt van Taco Bell - dit is wat ze altijd bestelt

Gegrilde Kaas Burrito's

taco bell grilled cheese burrito

De Grilled Cheese Burrito's bij Taco Bell geven fans de ultieme cheese-pulling-ervaring, door het ingrediënt aan de binnen- en buitenkant toe te voegen. Na te zijn stopgezet in 2020, hadden we nooit gedacht dat we zoiets nog zouden zien, maar helaas kwam de fastfoodketen door met een felbegeerde wederopstanding. Slechts een beperkte tijd op het menu, zo meldt Chewboom, vind je drie verschillende soorten Taco bell's Grilled Cheese Burrito: Seasoned Beef, Double Steak en Spicy Double Steak.