'The Acolyte': 'Star Wars'-serie voegt Carrie-Anne Moss, Charlie Barnett, Rebecca Henderson, Dafne Keen en Dean-Charles Chapman toe

07 Nov 2022

'The Acolyte': 'Star Wars'-serie voegt Carrie-Anne Moss, Charlie Barnett, Rebecca Henderson, Dafne Keen en Dean-Charles Chapman toe

Disney+ heeft de cast bevestigd voor de aankomende nieuwe Lucasfilm Star Wars-serie, The Acolyte. De Hate U Give-actrice Amandla Stenberg was al aangekondigd voor de show, en Deadline vertelde je eerst over Squid Game Emmy Award-winnaar Lee Jung-jae, Manny Jacinto en Queen & Slim's Jodie Turner-Smith.

Nieuw vandaag zijn Dafne Keen (His Dark Materials), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll), Dean-Charles Chapman (1917) en Carrie-Anne Moss (The Matrix).

Meer van Deadline

'Andor' seizoen 2 bepaalt de startdatum van de opnames, maker Tony Gilroy onthult

Hoe 'Hocus Pocus 2' een betoverend succes werd als Disney+'s meest bekeken film ooit

'Hocus Pocus 2' vestigt Nielsen streaming filmrecord met 2,7 miljard kijkminuten; 'Dahmer' blijft op de eerste plaats

De serie wordt al opgenomen in het VK, zoals je kunt zien op de bovenstaande foto.

The Acoliet is een mysteriethriller die kijkers meeneemt naar een melkwegstelsel van schimmige geheimen en opkomende duistere krachten in de laatste dagen van het tijdperk van de Hoge Republiek. Een voormalige Padawan herenigt zich met haar Jedi-meester om een ​​reeks misdaden te onderzoeken, maar de krachten waarmee ze worden geconfronteerd zijn sinisterer dan ze ooit hadden verwacht.

Creator, showrunner en uitvoerend producent Leslye Headland van Russian Doll staat achter de show. EP's zijn Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King en Jason Micallef. Rayne Roberts en Damian Anderson produceren. Headland zal ook de seriepilot regisseren.

Terwijl de Disney+ Star Wars-serie zich heeft verdiept in het diepere universum van de franchise, heeft de huidige Tony Gilroy Andor een pre-cursor gemaakt voor de film, Rogue One: A Star Wars Story, maar Lucasfilm is van plan om door te gaan met de grote bewegende beelden. Justin Kroll van Deadline vertelde je eerst dat er een nieuwe foto in de maak is met Damon Lindelof die schrijft en dat Sharmeen Obaid-Chinoy van mevrouw Marvel als regie is ingesteld.

Best of Deadline

Shelley Duvall Carrière in filmgalerij: van 'The Shining', 'Three Women', 'Annie Hall' en meer

Jerry Lee Lewis: een carrière in fotogalerij

Wie zijn de ultieme finalemeisjes in de horrorgalerij: van 'Laurie Strode' tot 'Sidney Prescott' en 'Dorothy Gale'

Verhaal gaat verder

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Deadline. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.